Vacancies

 • Sourcing Assistant

  28 November 2018

  In deze administratieve functie ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de Lead Buyer en de daarbij komende operationele taken. Je hebt regelmatig per e-mail en telefonisch contact met logistieke providers en agenten, zorgt voor de juiste updates in het systeem en checkt de administratieve afhandeling.

  Taken

 • Medewerker Inside Sales

  28 November 2018

  In deze leuke administratieve functie ben je medeverantwoordelijk voor het continu up-to-date houden van ons systeem. Hiermee draag je bij aan een goede samenwerking tussen de diverse afdelingen en (internationale) kantoren. Verder ondersteun je je collega’s waar nodig op administratief vlak. Wij vinden het belangrijk dat je hierin pro-actief te werk gaat. 

  Verder houd je je bezig met het maken, updaten en uitsturen van offertes van zowel het hoofdkantoor als de overzeese kantoren. Je bent in staat om je collega’s hierover zowel gevraagd als ongevraagd advies te geven. 

 • Tankcontainer Chauffeur

  12 June 2018

  R.T.E. Logistics B.V. is een onderneming gevestigd in Rotterdam-Botlek die zich bezig houdt met laden en lossen van (tank)containers. RTE Logistics BV doet dit voor haar collega bedrijven RBC en RMI. RBC B.V. is gespecialiseerd in de opslag van beladen ADR containers met  2 steigers voor de barge aansluiting. RMI is gespecialiseerd in Europese en wereldwijde tankcontainer transporten. Samen met de zusterbedrijven Cetem Containers B.V. en R.M.I.

 • Stage/afstuderen

  29 August 2013

  R.M.I. Global Logistic Services is een tankcontainer en flexitank vervoerder van vloeibare chemicaliën en food (gerelateerde) produkten. Het hoofdkantoor van R.M.I. is gevestigd in Rotterdam-Botlek. Daarnaast heeft R.M.I. wereldwijd eigen kantoren en een uitgebreid agentennetwerk. R.M.I. beschikt over een vloot van 5.000 tankcontainers, die wereldwijd kunnen worden vervoerd. 

  R.M.I. is een jonge organisatie, die is opgericht in 1997. In de organisatie heerst een informele sfeer, waarbij kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan.